Home

Glasbewassing

Glasbewassing


voor het werken op grote hoogtes en zijn wij in het bezit van van alle veiligheidscertificaten. Dit verzekert de klant dat er vakkundig en veilig aan hun bedrijfspand wordt gewerkt. We beschikken over alle mogelijkheden van glasbewassing op hoogte. Graag denken we met de klant mee om oplossingen te vinden voor moeilijk bereikbaar glas. Door onze groep van jonge, gediplomeerde glazenwassers zijn we zeer flexibel en ook inzetbaar na kantoortijden en in het weekend.

 

Alleen glazenwassen is vaak niet genoeg, ook het onderhoud van de kozijnen is een belangrijk onderdeel voor het uiterlijk van het bedrijfspand. Reinigen van hout, aluminium en kunststof is zeer belangrijk voor de levensduur van uw kozijnen. Wij kunnen tevens beschermlagen aanbrengen op kunststof- en aluminium kozijnen.
Bel voor een vrijblijvend advies.
De laatste jaren heeft de glazenwasserij zich ontwikkeld tot een specialistisch vak waarvoor grote kennis in veiligheid en professionaliteit vereist is. Om de klant goed en vakkundig van dienst te zijn, zijn onze glazenwassers allen opgeleid en gecertificeerd. Aangezien de vraag in ons land naar veilig werken groot is, zijn onze medewerkers opgeleid. 
 

VCA Certificaat

Hoogwerker certificaat

VCA Personeel

Diploma glazenwasserThere are no elements in this category