Gevelreiniging en impregnering

Diensten

Gevelreiniging en Impregnering

Met een reiniging van de gevel van je woning verwijder je niet alleen aanslag of vervuiling, maar zorgt ook voor een frisse, unieke uitstraling die je huis een geheel nieuwe look geeft. Dit kan tevens leiden tot een waardestijging van je woning, zeker als andere huizen in de buurt of omgeving een ouder of meer versleten indruk maken. De kosten van gevelreiniging – mits goed uitgevoerd – kun je daarom beter als een investering zien die zichzelf in de toekomst terugbetaalt.

Schone en nette gevels geven niet alleen een representatieve uitstraling, maar zijn ook zeer belangrijk voor het behoud van uw bedrijfspand of woonhuis. Door vooraf een grondige analyse te maken waarbij proef-ondervindelijk de reinigingsmethode wordt vastgesteld, kunnen wij u een duidelijk beeld geven over de kwaliteit en kosten van de reiniging.

Ook voor diverse andere gevelmaterialen zoals kunststof en aluminium hebben wij een passende reinigingsmethode. Bij deze soorten gevelmaterialen kunnen we een coating aanbrengen die uw gevel beschermd tegen de diverse weersinvloeden en verwering. Wij adviseren u de gereinigde gevels te impregneren, dit voor het behoud van uw bedrijfspand of woonhuis.

Vocht overwinnen

Vocht is vijand nummer één van veel bouwmaterialen. Slagregens kunnen er zo toe leiden dat de gevel van je huis vervelende ongemakken gaat vertonen zoals schimmel- en zoutuitslag, vorstschade en mos- en algengroei. Om het risico hierop te beperken, kan je de gevel vochtwerend maken, maar wacht daarmee niet te lang. Voorkomen is beter dan genezen.

Door het impregneren worden de gevels waterafstotend gemaakt om vocht en beschadigingen door diverse weersinvloeden tegen te gaan. 

De gevels blijven wel waterdamp doorlaatbaar, dit is vooral nodig voor het optimale woon / werkklimaat.

Meer informatie