Industriële Reiniging

Diensten

Industriële Reiniging en Bouw Opleveringen

In bedrijfshallen en loodsen kan door de jaren heen een ongezond werkklimaat ontstaan door ophopingen van stof en vuiligheid.

De moeilijk bereikbare plekken zoals constructie delen, plafonds en hoge wanden zijn vaak de boosdoeners.

Wij hebben ons gespecialiseerd in deze tak van reiniging door het gebruik van o.a. hoogwerkers en inzet van professionele reinigingsapparatuur. Hierdoor kunnen wij de moeilijk bereikbare vervuiling verwijderen.

Bouwschoonmaak of eerste schoonmaak na verbouw of nieuwbouw is van groot belang om uw bedrijfspand of woning een goede start te geven.

Wij kunnen een totale oplevering voor u verzorgen;
– Grof vuilverwijdering
– Glas oplevering
– Eindschoonmaak
– Vloeren conserveren ( een waslaag aanbrengen )
– Sanitaire ruimten ontkalken

Bel of e-mail ons voor een vrijblijvend advies.

Technische reiniging

TCS BV heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het reinigen van complexe technische installaties. Bedrijven die afhankelijk zijn van hun technische installaties voor hun productie kunnen zich niet veroorloven dat er storingen ontstaan door vervuiling. Een systematische reiniging en controle van uw installatie kan ervoor zorgen dat er vroegtijdig eventuele defecten of ophopingen van vuil in kaart gebracht kunnen worden en verholpen. Zo kunt u storingen minimaliseren op piek momenten binnen uw bedrijf. Wij kunnen voor u een complete reiniging verzorgen en eventueel ook een inspectie volgens de richtlijnen van de constructeur.

Ontvang meer informatie