Transport Reiniging

Diensten:

Truck & Trailer Reiniging

TCS BV heeft de mobile reiniging van wagenparken de afgelopen jaren zo ontwikkeld dat het geen extra belasting vormt voor het milieu. Met onze KIWA gekeurde was- vloeren en ons speciaal ontwikkeld zuivering systeem NEN 858-1 olie, slib en bezineafscheider, kunnen wij voor u in elke gemeente een vergunning verzorgen voor het wassen op locatie. TCS BV is met zijn was-proces bij meer dan 40 klanten in heel Nederland actief en heeft op dit moment een was-productie van 950 wagens per week.

Truck & Trailer Reiniging is een belangrijk onderdeel in transport. Een netjes en goed verzorgd wagenpark zegt veel over uw bedrijf en is tevens het visitekaartje. Total Cleaning Service heeft zich de afgelopen 30 jaar gespecialiseerd in Truck & Trailer Reiniging op locatie.

Kostenbesparend

Met onze mobiele was-units kunnen wij onze diensten aanbieden in heel Nederland.
Door op locatie te wassen kan het voor u een aanzienlijke kostenbesparing opleveren.
Graag willen wij u deze besparingen toelichten.

Onze speciale wasmatten die KIWA gekeurd zijn kunnen een zeer goede oplossing zijn als u niet beschikt over een vloeistofdichte voorziening. Ook kunnen wij het waswater ter plaatse voor u zuiveren met ons NEN 858-1 olie, slib en bezineafscheider,  en op het vuilwaterriool lozen.

Wij werken met milieuvriendelijke middelen die biologisch afbreekbaar zijn. Doordat we alle oppervlakken handmatig borstelen en met matige druk afspuiten blijft de laklaag altijd optimaal glimmen. Op verzoek kunnen wij natuurlijk ook de binnenzijde van de wagens voor u reinigen.

Met onze jonge en gespecialiseerde teams kunnen wij u ’s avonds en in het weekeinde ook van dienst zijn, zodat uw bedrijfsvoering daar geen hinder van ondervindt.
Bel voor een vrijblijvend advies.

Informatie opvragen